Even Voorstellen

Sabe Yntema


Sabe is een koeltechnische monteur puur sang. Hij is in het bezit van alle benodigde papieren en diploma’s. Sabe doet dit werk al jaren. Hierdoor hebben wij veel werkervaring in huis. Of het nou gaat over een airco voor in huis, een gekoelde machine op de werkvloer óf koelcellen, vraag Sabe naar de mogelijkheden. 

 

Marco Menke


Marco komt uit de commerciële sector en heeft veel gevoel voor techniek. Werken met mensen is daarnaast zijn passie. Marco heeft jarenlang ervaring met servicecontacten voor verschillende bedrijven. Hierbij vindt hij eerlijkheid en betrouwbaarheid belangrijk. Zijn motto is dan ook: een man een man, een woord een woord. 

Hoe is CooleRuimte.nl onstaan?

Voor de Corona was Sabe veel onderweg voor zijn werkgever naar het buitenland. Marco was ook veel onderweg naar klanten voor B2B gesprekken. Door de Corona stopte dit (tijdelijk). 

Hierdoor kwamen we aan het denken. Zijn wij nog wel gelukkig met datgene wat we nu doen? Het antwoord was bij allebei twijfelachtig.

Op dat moment begonnen er ideeën te ontstaan. Na vele gesprekken met vakmensen, met mensen die de klappen van de zweep kennen en een aantal bekenden hebben wij onze ideeën gepresenteerd aan mensen die er écht verstand van hebben. Hierop kregen wij veel positieve feedback. Hierdoor hebben wij dus de stap gezet om voor ons zelf te beginnen.