Airconditioning

Betaalbaar en een airco speciaal voor uw behoeften en wensen. Heeft u interesse in een airco systeem en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij zullen altijd eerst bij u thuis, op kantoor of uw pand langskomen om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Zo kunnen wij tot een passend voorstel komen voor al uw wensen en ideeën.

Uw voordelen

Besparing

Besparen op uw energiekosten en toch voorzien zijn van comfort en een fijne werk omgeving? Dat kan met de energiezuinige systemen van Cooleruimte.nl. De Energie-Investeringsaftrek (EIA) is op onze energiezuinige klimaatsystemen van toepassing. Op deze wijze verwarmen, geeft op jaarbasis een besparing tot 50% ten opzichte van een gasgestookte HR- Ketel. Natuurlijk is er per situatie verschil in besparing. We kunnen hiervoor een vergelijking maken om te kijken naar de exacte energiekosten op jaarbasis. 

Optimaal comfort

Een gezonde werksituatie en een aangename temperatuur zullen de werknemers zeker waarderen. Veel mensen werken en presteren beter in een optimaal werkklimaat. 

De Arbo-wetgeving stelt ook hoge eisen aan het binnenklimaat. Uw medewerkers blijven fitter, scherper en dus productiever wanneer ze in een ruimte werken met een aangename temperatuur en de juiste vochtigheidsgraad. In moderne gebouwen is er vaak veel glas en kunnen de ramen niet open. Een airconditioner is dan een verantwoorde investering. 

Gecombineerde oplossingen

Cooleruimte.nl is gespecialiseerd in het adviseren en uitvoeren van een ideale combinatie als het gaat om energiebesparing en klimaatbeheersing. Hierbij kunt u denken aan warmtepompen, airconditioning en luchtverversing.  

Kwaliteit

Cooleruimte.nl biedt enkel kwalitatieve systemen. Cooleruimte.nl zorgt voor het bieden van comfort en rust richting al haar klanten.